Продажба

Продажба - вовед

Е-пошта Печати PDF

За да остварувате приход и профит во Вашиот бизнис Вие морате да ги продавате (реализирате) Вашите производи/услуги. Продажбата е однос помеѓу Вас како продавач и купувачот. Обично кога речиме продажба мислиме да е тоа однос каде ние треба нешто на сила да продате, или да го убедите купувачот да го земи Вашиот производ/услуга, или да земете пари од него.

social_selling

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Последно освежено ( Среда, 27 Април 2011 18:23 ) Повеќе...
 
Страница 7 од 7

НБРМ

Прод.
Куп.
EUR
61.8497
61.2343
USD
51.7095
51.195
GBP
70.1562
69.4581
CHF
53.3739
52.8428
SEK
6.4861
6.4215
NOK
6.6367
6.5707
JPY
0.4615
0.4569
DKK
8.3124
8.2296
CAD
42.1463
41.7269
AUD
41.2029
40.7929
Превземено на 23.09.2017

You are here: Почетна Развивај Бизнис Продажба